PRIJAVA KORISNIKA Korisničko ime:  Lozinka: 
Zaboravili ste password? Novi korisnik

Tenderi svakog dana direktno na Vaš e-mail!

 

Servis ekapija-tenderi.com Vam omogućava pristup najopširnijoj bazi tendera iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a u saradnji sa evropskim partnerima obezbijeđujemo tendere iz još 16 zemalja Evrope (Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Njemačka, Bugarska, Grčka, Poljska, Portugal, Rumunija, Slovačka, Španija, Češka Republika, Mađarska, Austrija i Južni Tirol, Švajcarska, Evropska Unija - Official Journal of the European Union na lokalnim jezicima) i Latinske Amerike. Mi pretražujemo više od 350 različitih izvora tendera, od toga više od 100 iz Bosne i Hercegovine, tako da Vas oslobađamo zamornog i vremenski zahtevnog posla. Primajte tendere e-mailom ili preko android aplikacije prema Vašim individualnim zahtjevima ili ih pretražujte na našem portalu, i ne dozvolite da Vam promaknu prilike da dobijete nove poslove!

 

 

Besplatno testiranje:

Željeli bismo da Vas uvjerimo u prednosti našeg servisa: Prijavite se, izaberite profil pretraživanja i sami se uvjerite!
U što kraćem roku omogućićemo Vam 7-dnevni probni pristup tenderima koji odgovaraju Vašim profilima - besplatno i bez obaveze